Zwarte Obsidiaan gezichtsroller

€ 22,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

''Ik ben als een stofzuiger! Ik ruim alles op wat niet meer nodig is''


Chakra: basis chakra
Sterrenbeeld: schorpioen en steenbok


De Zwarte Obsidiaan massage gezichtsroller is een heerlijke aanwinst voor je dagelijkse gezichtsverzorging. Een massage met een gezichtsroller zorgt voor een betere doorbloeding, het stimuleert de lymfe in je gezicht om afvalstoffen beter te laten afvoeren.


Algemene werking

Ik ben een inzichtgevende steen en ik stimuleert je persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht. Ik ben een reinigende steen en ruim alle bagage op van het verleden. Ik verminder angst, blokkades, trauma’s en bevordert de doorstroming van energie. Zwarte obsidiaan vergroot je oude gedrag- en denkpatronen. Wees erop bedacht dat ik heel krachtig te werk ga en dat er heftige emoties naar boven kunnen komen. Ben je nog niet goed in balans en kwetsbaar is het beter om deze steen niet te gebruiken als je geen begeleiding hebt of gebruik mijn zuster de Sneeuwvlok Obsidiaan. Die pakt de blokkades op een mildere manier aan, het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.


Fysiek

Ik werk pijnstillend, krampopheffend en ik heb een positieve werking op de spijsvertering. Ik verbeter de doorbloeding, hierdoor kan ik verwarmend werken bij kouden handen en voeten.

Tips in gebruik

  • De roller werkt perfect tegen wallen. Het werkt nóg beter als de gezichtsroller koud is. Leg voor gebruik even in de koelkast of houd onder een koude waterstraal. Rol gedurende 5 minuutjes onder je ogen, van binnen naar buiten, en je wallen zullen minder zichtbaar zijn. Dit ZONDER een huidverzorging's product, of alleen met een speciaal oog product
  • Gebruik een speciale gezichtsolie en rol deze 'in' de huid met de roller

Verzorging

Zwarte Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Lees hier voor meer informatie over reinigen en opladen.