Ylang Ylang

€ 18,85
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

"Laat je vrouwelijke energie vrij stromen"


Latijnse naam: Cananga Odorata Top Note
Land van herkomst: Madagaskar
Winning: Waterdampdestillatie


MENSBEELD
Het Ylang Ylang type staat terughoudend in het leven. Hij is teleurgesteld door de omgeving en vaak door een overheersende partner. Ze voelen zich niet begrepen waardoor het zelfvertrouwen laag is.


PSYCHISCH
Met Ylang Ylang olie kunnen de blokkades die je hebt opgeworpen om niet bij de emoties te komen op zachte wijze worden opgelost zodat je weer kan lachen en huilen om wat er allemaal met je is gebeurd. Zij schenkt geborgenheid en vertrouwen zodat je het allemaal kan loslaten. De zoete geur maakt het leven lichter en opgewekter. Het is een vrouwelijke olie die ervoor zorgt dat jij je kan openstellen voor de liefde van jouw partner.


SPIRITUEEL
Ylang Ylang is geschikt om te gebruiken tijdens meditaties omdat ze je ontspant en je geest tot rust brengt. Ze opent de weg om in contact te komen met je Guardian Angels en Kwan Yin. Ze laat je de rijkdom herkennen van een spiritueel leven door de connectie van engelen, opgestegen meesters en overleden geliefden.


Affirmatie
Alles wat ik nodig heb is binnen mijn bereik


LICHAMELIJK
De Ylang Ylang helpt je als je je teneergeslagen en somber voelt. Het ondersteund de nachtrust wanneer je uit je slaap wordt gehouden door kwetterende gedachten of door gevoelens van angst. In de cosmetische verzorging kan je Ylang Ylang olie gebruiken om het haar glanzend en sterk te houden. Ylang Ylang ontspant het gezicht waardoor dit een fantastische olie is om te gebruiken in huidverzorging. Een gezichtsmassage zal de gelaatsspieren doen ontspannen en heeft een verzachtende invloed op het hoofd.

TIP:Gebruik als basis voor een gezichtsolie de Rozenbottelpit olie (30 ml) met hierin 8 druppels Ylang Ylang etherische olie. Breng enkele druppels aan op het gelaat en masseer met de gezichtsroller voor een ontspannen momentje.


MENGT GOED MET: Lavendel, Sinaasappel, Rozemarijn, Citroen, Patchouli, Zilverspar

CHAKRA'S: Hart en Heiligbeen chakra

EDELSTENEN: Citrien, Kunziet, Malachiet, Morganiet, Rozenkwarts, Robijn


CONTRA-INDICATIE
De geur is vrij sterk en heel zoet, bij sommige mensen kan dit hoofdpijn en braken veroorzaken. Dit kan verholpen worden door de olie te mengen met bijvoorbeeld zilverspar of citrusoliën.
Gebruik niet bij een lage bloeddruk, zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.