Wintergreen

€ 9,65
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Ik maak je los en flexibel


Latijnse naam: Gaultheria Procumbens
Land van herkomst: Nepal
Winning: Waterdamp destillatie


Mensbeeld

Het wintergreen type is iemand die gebukt gaat onder veel emoties en hij weet niet precies waar deze vandaan komen. Ze liggen diep begraven in het onderbewustzijn. Om de oorzaak van de emoties niet onder ogen te komen heeft het lichaam voor dit overlevingsmeganisme gekozen. Omdat het Wintergreen type goed zijn best moet doen om dit alles te handhaven, is hij erg star en controlerend. Hij wilt in geen geval die controle verliezen en de emoties onder ogen komen. Dit type mens moet op een zeker moment zijn angst loslaten en de oorzaak van zijn emoties onder ogen komen.


Psychisch

Wintergreenolie is op zijn plaats bij geestelijke traagheid en verstarring. Door die verstarring is het niet meer mogelijk om de wereldbeelden van anderen te accepteren en zelfs te veroordelen. Wintergreen zal je helpen de verstarring los te weken en je weer vrij te laten zijn in denken, doen en emoties. Wintergreen helpt je om je geest weer helder te krijgen en negatieve gedachten te laten stoppen.


Spiritueel

Wintergreen helpt je om het karma van je familie en van je zelf te verwerken en los te laten. Het is een fijne olie om in een praktijk te gebruiken waar spirituele helingen worden gedaan. Het helpt om de energie die vrij is gekomen schoon te maken en af te voeren. Ze doorbreekt energetische blokkades die zich in het lichaam hebben opgeslagen. Het is daarom een fijne olie om te gebruiken als je met lichaamwerk, zoals massages, tegen energetische blokkades aan loopt. Deze olie is verbonden aan Lord St Germain, ( het opruimen van alles wat niet meer nodig is) en Aartsengel Raphael die staat voor heling.


Affirmatie: Ik pas mijn houding aan om zo gelukkiger te worden


Lichamelijk

Door de inhoudsstof Methylsalicylaat is deze olie vooral erg geschikt voor de spieren en de werking van de spieren. Wintergreen is weldadig voor het hoofd en de luchtwegen.


Mengt goed met: Oregano, Tijm, Ylang Ylang, Vanille, alle citus oliën en de diverse munt oliën.

Chakra's: Alle chakra's

Kristallen: Amrtrien, Azuriet-Malachiet, Carneool, Chrysocolla, Hematiet, Lapis Lazuli, Seleniet en Sodaliet


Contraindicatie

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en in de periode dat je borstvoeding geeft.
Gebruik deze olie nooit inwendig. Bij een te lage bloeddruk en als je bloedverdunnende middelen gebruikt.