Rozenbottelpit olie

€ 20,05
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

"Een olie met een hoog gehalte aan vitamine A, perfect tegen ouderdomsverschijnselen.."


Deze olie heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. De vette olie bestaat uit ongeveer 44% Linolzuur en 35% Alpha-linolzuur welke een belangrijke rol spelen bij de opbouw van Prostaglandine, een stofje wat zich in elke menselijke cel bevindt.


De olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren en is een natuurlijke keuze voor vochtinbrengende crèmes en hydraterende formules voor de grote merken. De olie zit ook boordevol moleculen die klein genoeg zijn om diep in de huid te dringen, dit houdt uw uiterlijk fris en jeugdig.


Gevuld met antioxidanten, helpt Rozenbottelpit olie ook ter bescherming van gezonde cellen en weefsels en draagt bij tot bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.


De olie voelt heerlijk aan op de huid! De geur ruikt in de verte naar rozen maar heeft een 'groene' ondertoon. Alle producten die wij voor onszelf maken hebben vaak de Rozenbottelpit olie als basis. Ook is het zo fijn dat deze olie eigenlijk voor ieder huidtype geschikt is.

Het is ook een hele fijne olie om mee te masseren!


Tips in gebruik

- Smeer de olie regelmatig op probleem plekjes van de huid. Je kan de olie puur en direct op de huid smeren.

- Gebruik de Rozenbottelpit olie als oogserum onder de ogen. Gebruik in de ochtend en avond op een gereinigd gezicht.

- Gebruik de Rozenbottelpit olie als gezichtsserum onder je make-up. Je kan de olie puur gebruiken of mengen met een andere basis olie en wat druppeltjes etherische olie. Voeg aan 30 ml basis olie ongeveer 5 druppeltjes etherische olie toe naar keuze. Voeg 2 druppeltjes Vitamine E olie toe voor de houdbaarheid.