Larimar

€ 7,85
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Larimar is een zeldzame, blauwe variant pectoliet. Het helpt je met veranderingen om te kunnen gaan en om je leven in eigen hand te nemen. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen.


De steen helpt tevens bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties. Zet aan tot actie maar stimuleert ook om de dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en het contact maken met gidsen en engelen.


Fysiek stimuleert de steen het zelf-genezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.*


*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.