Citroen

€ 8,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

"Ik ben een frisse wind voor je ziel"

Latijnse naam: Citrus Limonum

Land van herkomst: Italië
Winning: Persing van de schil


Psychisch

Citroenolie is als een frisse wind door de ziel en stoft alle spinsels uit het verleden weg. Je bent direct weer in het hier en nu. Als er geen beweging zit in je leven en je voelt je geestelijk zwaar, dan zorgt citroen ervoor dat je je weer lichter en vrijer gaat voelen. Dat is wat etherische olie met je kan doen! Door Citroenolie te gebruiken ga je het licht van het leven weer zien.

Ze is goed voor de concentratie. Verdamp in een ruimte als je je koppie erbij moet houden. Citroen vergroot je zelfvertrouwen en heeft opbeurend effect.


Spiritueel

De Citroenolie zorgt door de hoge trilling voor een zuivere verbinding met de hogere chakra's. Je komt in verbinding met jouw ware zelf en hoe meer je dit aspect van je spirituele zijn gaat begrijpen, hoe meer je je kan overgeven aan de verbinding met jouw hogere zelf.


Affirmatie: Ik waardeer en respecteer mijzelf voor wie ik ben en wat ik kan. Ik laat mijn licht schijnen voor allen die dit willen zien.


Lichamelijk

Citroenolie daar knap je van op! Citroen heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt daarom bij aan het behoud van een natuurlijk gezonde toestand.
Ze heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.


Tip:
Voor een frisse adem en normale werking van het tandvlees, spoel je mond met Citroenolie.
Gebruik: Voeg aan lauw warm water 1 tot 2 druppels Citroen olie toe. Spoel je mond en spuug daarna uit, niet doorslikken. Doe dit 1 keer per dag.


Nog een tip:
Citroenolie is ook fantastisch om mee schoon te maken: Denk aan je aanrecht of koelkast, maar zelfs je toilet kan schoongemaakt worden met Citroen.
Meng wat ouderwetse groene zeep in een beetje warm water en druppel er tien druppels Citroen bij.

Mengt goed met


Alle Citrus oliën, Lavendel, Vanille, Ylang Ylang, Atlas Ceder, Grove Den, Spar


Chakra's

Zonnevlecht


Edelstenen

Citrien, Gele Calciet, Honing Calciet, Ametrien, Gele Aventurijn.


Contra-indicatie

Citroenolie is fotosensibel en daarom kan je Citroen olie niet op de huid gebruiken als je daarna in direct zonlicht komt. Je kunt hierdoor pigmentvlekken krijgen die niet meer weg gaan.