AromaTouch

De AromaTouch techniek is een ontspannende behandeling met het gebruik van essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress en helpt het lichaam weer in balans te komen. Bij de AromaTouch techniek ligt de nadruk op de werking van de pure essentiële oliën van doTERRA. Het is een behandeling met zachte aanraking en de oliën doen het werk. Door de zachte aanraking op de huid komt er oxytocine (ook wel knuffelhormoon genoemd) vrij. De hartslag en bloeddruk verlaagt en je voelt jezelf wegzakken in de massagetafel.

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (punten die in contact staan met de organen) van de rug, de oren en de voeten. Het doel is om het sympathische (in actie) en parasympatische (in rust) zenuwstelstel te helpen het evenwicht te vinden. Daardoor zal het zelfhelende vermogen van het lichaam zich versterken. De oliën die gebruikt worden zijn uitgekozen vanwege hun unieke eigenschappen en worden steeds in combinatie van twee gebruikt om elkaar te versterken.

De techniek bestaat uit 4 fases:

  • Stress vermindering > Balance en Lavendel
  • Verbetering immuunsysteem > Tea Tree en On Guard
  • Vermindering ontstekingsreacties > AromaTouch en Deep Blue
  • Homeostase - balans in lichaam en geest > Wild Orange en Peppermint

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend.

Een cadeautje voor jezelf….